Termeni si conditii de utilizare • Precizari generale
  Site-ul Casee.ro ofera utilizatorilor de Internet servicii online de publicare GRATUITA a anunturilor imobiliare.
  Pentru crearea contului si publicarea de anunturi pe acest site, trebuie sa fiti de acord cu "Termeni si Conditii Generale" pe care le puteti consulta in orice moment accesand optiunea "REGULAMENT" din meniul principal. Termenii si conditiile acestor servicii pot fi schimbate in orice moment de catre furnizor, fara notificarea prealabila a utilizatorului.
  Casee.ro nu se implica in incheierea tranzactiilor dintre utilizatorii site-ului, nici in calitate de intermediar, nici in calitate de parte contractuala sau reprezentant al unei parti contractuale. Contractele negociate ca urmare a unui anunt postat pe acest site vor fi incheiate si executate fara implicarea Casee.ro.
  Casee.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul anunturilor, veridicitatea textelor si a fotografiilor postate. Casee.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona temporar posibilitatile de inserare si de accesare a anunturilor, daca acest lucru este necesar din motive tehnice (erori neprevazute ale sistemului).
  Casee.ro isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale in orice moment.

 • Inregistrarea si gestionarea contului
  Casee.ro asigura utilizatorii sai ca nu va face publice datele personale catre terti (cu exceptia celor care apar pe site-ul Casee.ro sau al colaboratorilor, ca rezultat al postarii anunturilor), decat in cazul in care acest lucru este solicitat in baza legilor Statului Roman. Utilizatorii au posibilitatea de a-si modifica informatiile personale si parola (furnizate in cadrul procesului de inregistrare pe acest site) folosind optiunea "MODIFICA PROFIL" si "MODIFICA PAROLA" din meniul principal. Parola trebuie pastrata secreta si nu trebuie dezvaluita tertilor. Casee.ro isi rezerva dreptul de a folosi datele colectate de la utilizatorii sai pentru imbunatatirea serviciilor proprii.

 • Obligatii utilizator
  Utilizatorul are obligatia de a furniza informatii reale si corecte despre persoana sa atunci cand aceste informatii i se cer pentru crearea unui cont. Contul de email folosit la inregistrarea pe site trebuie sa fie activ pe toata perioada in care sunt afisate anunturile. Daca emailul devine inactiv contul utlizatorului si anunturile sale vor fi sterse. Utilizatorul isi asuma intrega raspundere civila si penala pentru informatiile pe care le transmite sau le publica, precum si pentru consecintele care pot aparea in urma acestor activitati. Casee.ro nu are nici o responsabilitate juridica fata de informatiile publicate de utilizatorii site-ului.

 • Inserarea, prelungirea si stergerea anunturilor
  Casee.ro are obligatia de a furniza un formular de inserare pentru anunturi si de a asigura accesul la anunturile a caror perioada de valabilitate nu a expirat. Perioada de valabilitate este de 30 de zile de la postarea anuntului pe site, cu posibilitatea prelungirii cu alte 30 de zile, din momentul folosirii butonului "Prelungesti ?", optiunea "ANUNTURILE MELE", din meniul principal. In acest interval de 30 de zile, autorul anuntului il poate dezactiva, si astfel va fi considerat expirat si nu va mai aparea pe site. Un anunt poate fi oricand sters sau modificat de catre autorul sau. Dupa modificare este nevoie de o noua aprobare de catre echipa Casee.ro, perioada in care anuntul va fi retras de pe site. Toate anunturile adaugate sau modificate vor trece prin procedura de verificare si aprobare, astfel ca cele care fac reclama, au caracter discriminatoriu sau folosesc cuvinte obscene, vor fi sterse.

 • Va multumim,
  Casee.ro
Cautare rapida:

Cautare avansata
Tip oferta :
Tip imobil:
Judet:
Sector:
Oras:
Strada:
An constructie:
Suprafata minima: Suprafata maxima:
Etaj: Etaj imobil:
Compartimentare imobil:
Pret
minim:
Pret maxim:
Moneda:
Data postare de la:
pana la: